Sisteme fotovoltaice complete

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Pe E-acumulatori, vei gasi o gama variata de sisteme fotovoltaice, potrivite pentru diferite nevoi si cerinte energetice. Printre acestea se numara sistemele fotovoltaice on grid, off grid, hybrid si kituri fotovoltaice pentru rulote, camping si case de vacanta. 
 

Ce sunt sistemele fotovoltaice on grid, off grid si hybrid?
 

Un sistem fotovoltaic este realizat din panouri solare, invertoare, controlere, accesorii si acumulatori care preiau energia solara si o transforma in energie electrica. Romania are o pozitie geografica ce avantajeaza productia de energie din panouri fotovoltaice, iar cu 4 panouri fotovoltaice (aproximativ 1kw putere instalata), poti produce in medie 1.2 MWh/an

Sistemele fotovoltaice on grid sunt conectate la reteaua electrica. Acestea sunt ideale pentru utilizatorii care doresc sa diminueze consumul de energie electrica din reteaua publica si sa beneficieze de tarife mai mici la energie. Avantajul acestor sisteme este ca pot genera excedent de energie, care poate fi vandut sau compensat cu un consum ulterior.

Sistemele fotovoltaice off grid sunt independente de reteaua electrica si nu necesita conexiune la aceasta. Ele sunt echipate cu acumulatori pentru stocarea energiei generate, astfel incat sa poti avea energie electrica in timpul noptii sau in perioadele cu cerere mare. Aceste sisteme sunt ideale pentru zonele izolate sau in care nu exista retea electrica disponibila.

Sistemele fotovoltaice hybrid combina caracteristicile sistemelor on grid si off grid. Acestea pot fi conectate la reteaua electrica, dar pot functiona si independent, folosind bateriile pentru stocarea energiei. Acest tip de sistem ofera flexibilitate si siguranta in cazul intreruperilor de curent.
 

De ce ai nevoie de un sistem fotovoltaic?

 

Sistemele fotovoltaice transforma energia solara in electricitate, reducand dependenta de sursele traditionale de energie, care pot fi poluante si epuizabile. Kiturile formate din panouri solare reprezinta o solutie eficienta pentru optimizarea consumului de energie electrica si obtinerea economiilor semnificative in ceea ce priveste costurile facturilor. 
 

De asemenea, daca alegi sa folosesti energia solara, reduci emisiile de gaze cu efect de sera si contribui la combaterea schimbarilor climatice. Mai mult, sistemele fotovoltaice iti ofera posibilitatea sa devii mai putin vulnerabil la fluctuatia preturilor si aprovizionarii cu energie din reteaua publica. 
 

Pe E-acumulatori, vei gasi sisteme fotovoltaice de diferite capacitati, incepand de la 1-3 kW si ajungand pana la peste 50 kW. De asemenea, pe site-ul nostru poti gasi si Kituri fotovoltaice 12 V pentru rulote, camping, case de vacante si alte aplicatii mobile. 
 

Alege acum modelul potrivit si profita de preturile sistemelor fotovoltaice de la E-acumulatori!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!