Panouri fotovoltaice

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre

Descopera gama noastra de panouri solare! Alege dintr-o varietate impresionata de optiuni, potrivite pentru orice nevoie in domeniul aplicatiilor solare fotovoltaice. Cu ajutorul acestor panouri solare de inalta performanta, iti poti crea propriul sistem energetic solar de incredere. 
 

Ce sunt panourile solare?
 

Panourile solare sunt dispozitive care utilizeaza energia solara pentru a produce energie electrica, fiind o solutie excelenta pentru a reduce sau chiar elimina costul la factura de energie electrica. Procesul de conversie a energiei solare incepe prin captarea luminii solare de catre celulele fotovoltaice. Atunci cand lumina solara loveste celula, electronii din materialul semiconductiv sunt eliberati, generand astfel curent electric continuu. Acest curent continuu este apoi convertit in curent alternativ utilizabil prin intermediul unui invertor solar.

Panourile fotovoltaice pot acoperi aproximativ 70-80% din consumul gospodariei. In unele situatii, acestea iti ofera posibilitatea sa devii prosumator, adica un mic producator de energie care poate livra surplusul produs in reteaua nationala si, astfel, sa beneficiezi de subventii de la stat. 
 

Tipuri de panouri fotovoltaice

 

Exista diferite tipuri de panouri solare disponibile pe piata:
 

  1. Panourile fotovoltaice monocristaline sunt fabricate dintr-un singur cristal de siciliu. Acest proces de fabricatie le confera o eficienta energetica mare si o performanta buna in conditii de lumina redusa.
  2. Panourile solare policristaline sunt alcatuite din mai multe cristale de siciliu. Aceste panouri tind sa fie mai accesibile din punct de vedere al costurilor de productie, dar au o eficienta putin mai mica decat cele monocristaline. 
  3. Panourile flexibile sunt usoare si subtiri, fabricate din polimeri sau alte substraturi flexibile. Ele pot fi instalate pe suprafete curbe sau neconventionale, ceea ce le face potrivite pentru aplicatii speciale. 
  4. Panourile semi-flexibile au o structura partial rigida. Acestea pot fi mai usor de instalat si de montat pe anumite suprafete precum fatade estetice, rulote si alte aplicatii. 
 

De ce sa alegi energia solara?

 

Energia solara este o sursa de energie regenerabila, ceea ce inseamna ca nu se va epuiza niciodata. In plus, utilizarea energiei solare reduce dependenta de combustibilii fosili si ajuta la protejarea mediului.
 

Desi costurile initiale pentru instalarea unui sistem solar pot fi ridicate, pe termen lung, energia solara poate genera economii semnificative si eficienta energetica ridicata. 
 

Prin utilizarea energiei solare, poti deveni independent de reteaua electrica. Bateriile solare de stocare a energiei pot pastra energia produsa de panourile solare, astfel incat sa o utilizezi in perioadele cand nu exista soare sau in cazul intreruperilor de curent. Aceasta ofera o autonomie sporita si o mai mare siguranta in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica.
 

E-acumulatori iti ofera o gama variata de panouri solare si fotovoltaice, potrivite pentru diverse aplicatii solare. Acestea includ panouri solare cu puteri intre 0-100 Wp si peste 301 Wp. Numarul de Wp al unui panou solar indica eficienta acestuia de a transforma lumina soarelui in energie electrica. Panourile solare cu un numar mai mare de Wp pot colecta si utiliza mai multa energie solara, ceea ce duce la o productie mai mare de energie electrica. 
 

Investeste in panouri solare si devino independent energetic! Mai multe detalii tehnice despre fiecare model gasesti in descrierea produsului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!