Sisteme de management (BMS)

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

1
VE.Bus BMS V2
  • Brand: Victron Energy

VE.Bus BMS și VE.Bus BMS V2 sunt sisteme de management a bateriei (BMS) dezvoltate pentru a interfața cu și pentru a proteja o singură sau mai multe baterii Victron Lithium Battery Smart de 12,8 V sau 25,6 V (LiFePO4 sau LFP) în sistemele care au invertoare Victron sau invertoare/încărcătoare cu comunicare VE.Bus. Monitorizează și protejează bateriile împotriva supratensiunii și subtensiunii oricărei celule individuale, precum și la supratemperatura sau în condiții de temperatură.

În funcție de starea bateriei sau bateriilor, BMS-ul va:

  • Genera un semnal de prealarmă pentru a alerta despre o celulă iminentă în stare de tensiune.
  • Dezactiva inversarea în invertoarele VE.Bus sau invertorul/încărcătoarele prin VE.Bus și dezactiva alte sarcini prin terminalul „Deconectare sarcină” în cazul în care o celulă este sub tensiune.
  • Dezactiva încărcarea în invertoarele VE.Bus sau invertorul/încărcătoarele prin VE.Bus și dezactivați alte încărcătoare prin terminalul „Deconectare sarcină” în cazul unei supratensiuni a celulei, sub temperatură sau supra temperatură.

BMS-ul „original” VE.Bus este cel mai bine utilizat în sistemele fără dispozitiv GX.

VE.Bus BMS V2 de „generația următoare” are caracteristici suplimentare, precum:

  • Terminale de pornire/oprire conrolate de la distanță.
  • Funcția de a dezactiva încărcătoarele solare VE.Direct și VE.Can printr-un dispozitiv GX.
  • Permite controlul invertorului/încărcătorul VE.Bus de la mai multe dispozitive, precum Control multiplu digital, dongle-ul VE.Bus Smart și/sau un dispozitiv GX.
  • Terminale auxiliare de intrare și ieșire a puterii datorită cărora dispozitivul GX poate să rămână alimentat în situația unei opriri a sistemului.
 
Citeste mai multe
1041.26 RON TVA inclus
Produsul este in stoc
Detalii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!