Surse UPS

Afiseaza: 1-24 din 218 produse

 Filtre

Descopera solutii fiabile pentru alimentarea continua si protectia eficienta a aparatelor tale impotriva intreruperilor de curent cu sursele neintreruptibile de curent UPS de la e-acumulatori.ro!  

Ce este o sursa neintreruptibila de curent? 

UPS - surse neintreruptibile de curent sunt dispozitive care te asigura ca orice s-ar intampla cu sistemul electric, aparatele tale vor ramane in functiune. Mai mult de atat, acestea vor fi protejate de fluctuatiile de voltaj care pot avea un efect devastator, nu doar asupra aparaturii, cat si pentru pierderea de date. 

Aceste dispozitive sunt special proiectate pentru a furniza energie electrica temporar in cazul intreruperilor de curent si a asigura alimentarea continua a echipamentelor sensibile la fluctuatii sau intreruperi de curent, cum ar fi televizorul sau calculatorul, pana cand sursa principala isi va relua functionarea ori va fi pusa in functiune o alta sursa de curent electric. 

Care sunt avantajele folosirii unei surse UPS?

  • asigura continuitatea functionarii echipamentelor in cazul unei intreruperi de curent;
  • ofera suficient timp pentru a salva datele si a preveni pierderea acestora;
  • ofera timp suplimentar pentru inchiderea corecta a echipamentelor si a sistemelor IT; 
  • asigura protectie impotriva fluctuatiilor de tensiune;
  • ajuta la evitarea pierderilor financiare si materiale cauzate de intreruperile de curent sau de deteriorarea echipamentelor. 

Ce tipuri de UPS-uri sunt disponibile? 

Iti oferim mai multe tipuri de UPS-uri, de la UPS pentru centrale termice, UPS pentru calculatoare sau servere precum si invertoare. 

De asemenea, iti mai punem la dispozitie incarcatoare, generatoare de curent, stabilizatoare si multe alte aparate destinate pentru protectia si mentinerea in functiune a aparaturii tale.  

Alege acum produsul ideal pentru tine! Fie ca ai nevoie de o sursa UPS pentru centrala, una pentru calculatorul de acasa ori una pentru firma ta, pe e-acumulatori.ro vei gasi solutia potrivita!  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!