Victron Energy Victron Energy Lead Carbon Battery 12V/160Ah (M8)

3.047,86 RON

Info cota TVA: TVA 9% pentru Persoane fizice
Conform Legii 39/2023, TVA-ul pentru acest produs este de 9% pentru Persoanele Fizice sau institutii de stat, respectiv 19% pentru Persoanele Juridice.
Prețul afișat este cu TVA 9%. Pentru cumpărătorii Persoane Juridice valoarea totală se va recalcula înainte de trimiterea comenzii avand in vedere TVA-ul de 19% 

Tensiune (V) 12
Ah 160
CCA 600
Terminal tip M8
Partea aspectului terminalului
Dimensiuni (inclusiv terminale) L535 x W207 x H226mm
Garanție 2 ani
Tehnologie baterie plumb carbon

Stoc epuizat

Durata de livrare: 7-10 zile

Cod Produs: BAT612116081 Ai nevoie de ajutor? 0745 775 777
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Înlocuirea materialului activ al plăcii negative cu un compozit din carbon de plumb reduce potențial sulfarea și îmbunătățește acceptarea încărcării plăcii negative.

Prin urmare, avantajele carbonului de plumb sunt:
Sulfatare mai mică în cazul operațiunii parțiale de stare de sarcină.
Tensiune de încărcare mai mică și, prin urmare, o eficiență mai mare și o coroziune mai mică a plăcii pozitive.
Rezultatul general este durata de viață îmbunătățită.
Moduri de defecțiune ale bateriilor cu plumb acid VRLA cu plăci plate în cazul ciclului intensiv.
Testele au arătat că bateriile noastre din carbon cu plumb rezistă la cel puțin cinci sute de cicluri 100% DoD.

Cele mai frecvente moduri de eșec sunt:
Înmuierea sau vărsarea materialului activ. În timpul descărcării, oxidul de plumb (PbO2) al plăcii pozitive este transformat în sulfat de plumb (PbSO4) și înapoi la oxidul de plumb în timpul încărcării. Ciclarea frecventă va reduce coeziunea materialului plăcii pozitive datorită volumului mai mare de sulfat de plumb comparativ cu oxidul de plumb.
Coroziunea grilei plăcii pozitive. Această reacție de coroziune se accelerează la sfârșitul procesului de încărcare datorită prezenței, necesare, a acidului sulfuric.
Sulfatarea materialului activ al plăcii negative. În timpul descărcării, plumbul (Pb) al plăcii negative este, de asemenea, transformat în sulfat de plumb (PbSO4). Când sunt lăsate într-o stare de încărcare scăzută, cristalele de sulfat de plumb de pe placa negativă cresc și se întăresc și se formează și un strat impenetrabil care nu poate fi reconvertit în material activ. Rezultatul este scăderea capacității, până când bateria devine inutilă.
Este nevoie de timp pentru a reîncărca o baterie cu plumb acid

În mod ideal, o baterie cu plumb acid ar trebui să fie încărcată cu o rată care să nu depășească 0,2C, iar faza de încărcare în vrac ar trebui să fie urmată de opt ore de încărcare de absorbție. Creșterea curentului de încărcare și a tensiunii de încărcare va scurta timpul de reîncărcare în detrimentul duratei de viață reduse datorită creșterii temperaturii și a coroziunii mai rapide a plăcii pozitive datorită tensiunii de încărcare mai mari.

Carbon de plumb: performanță parțială mai bună la sarcină, mai multe cicluri și o eficiență mai mare
Înlocuirea materialului activ al plăcii negative cu un compozit din carbon de plumb reduce potențial sulfarea și îmbunătățește acceptarea încărcării plăcii negative.

Testele constau într-o descărcare zilnică la 10,8V cu I = 0,2C20, urmată de aproximativ două ore de odihnă în stare descărcată, și apoi o reîncărcare cu I = 0,2C20.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!