Fronius Invertor Fronius Primo 8.2-1 WLAN/LAN/Webserver | E-Acumulatori

10.925,20 RON 9.832,68 RON
Info cota TVA: TVA 9% pentru Persoane fizice

Conform Legii 39/2023, TVA-ul pentru acest produs este de 9% pentru Persoanele Fizice sau institutii de stat, respectiv 19% pentru Persoanele Juridice.
Prețul afișat este cu TVA 9%. Pentru cumpărătorii Persoane Juridice valoarea totală se va recalcula înainte de trimiterea comenzii avand in vedere TVA-ul de 19%
La comanda

Durata de livrare: 1-8 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 4.210.060 Ai nevoie de ajutor? 0745 775 777
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (1)
  • Review-uri (0)
Fronius Primo
Invertorul comunicativ pentru management optimizat al energiei.

Cu categorii de putere cuprinse între 3,0 și 8,2 kW, Fronius Primo completează perfect generația SnapINverter. Acest dispozitiv monofazat, fără transformator este invertorul ideal pentru gospodăriile private. Designul său inovator SuperFlex oferă flexibilitate maximă în proiectarea sistemului, în timp ce sistemul de montare SnapINverter face instalarea și întreținerea cât mai ușoare posibil. Pachetul de comunicații inclus în standard cu WLAN, managementul energiei, numeroase interfețe și multe altele, face din Fronius Primo un invertor comunicativ pentru proprietari.

DATE DE INTRARE
Numărul de trackere MPPT 2
Max. curent de intrare (Idc max) 18 / 18 A
Max. curent de scurtcircuit, matrice de module* 36 / 36 A
Domeniu de tensiune de intrare DC (Udc min - Udc max) 80 - 1000 V
Tensiune de pornire de alimentare (pornire Udc) 80 V
Tensiune nominală de intrare (Udc,r) 710 V
Gama de tensiune MPP (Umpp min - Umpp max) 270 - 800 V
Domeniu de tensiune MPP utilizabil 80 - 800 V
Număr de conexiuni DC 2 + 2
Max. Puterea generatorului fotovoltaic (Pdc max) 12,3 kWpeak

DATE DE IEȘIRE
Ieșire nominală AC (Pac,r) 8200 W
Max. putere de ieșire (Pac max) 8200 VA
Curent de ieșire AC (Iac nom) 35,7 A
Conexiune la rețea (Uac,r) 1~ NPE 220/230 V
Gama de tensiune AC (Umin - Umax) 180 - 270 V
Frecvență (fr) 50 / 60 Hz
Interval de frecvență (fmin - fmax) 45 - 65 Hz
Distorsiune armonică totală <3% @Pnom (230/400VAC 50Hz)
Factorul de putere (cos φac,r) 0,85 - 1 ind,/cap,

DATE GENERALE
Lăţime 432,5 mm
Înălţime 642,5 mm
Adâncime 205,5 mm
Greutate 21,07 kg
Greutate incl. ambalaj 25,8 kg
Grad de protectie IP 65
Clasa de protectie 1
Categoria de supratensiune (DC / AC) 2/3
Consum pe timp de noapte < 1 W
Design invertor fără transformator
Răcire Răcire reglată cu aer
Instalare în interior și exterior
Interval de temperatură ambientală -40°C - +55°C
Umiditate permisă 0 - 100 %
Max. altitudine 4.000 m
Tehnologie de conectare DC 4x DC+1 și 4x DC-borne cu șurub 2,5 - 16 mm²
Tehnologie de conectare AC Borne cu șurub AC cu 3 pini 2,5 - 16 mm²
Certificate și conformitate cu standardele DIN V VDE 0126-1-1/A1, IEC 62109-1/-2, IEC 62116, IEC 61727, AS 4777-2, AS 4777-3, G98/1, G99/1, CEI 0 -21, VDE AR ​​N 4105
Emisii sonore 55 dB(A)
Clasa de emisii de interferențe B

EFICIENŢĂ
Max. eficiență (PV - rețea) 98 %
Eficiență europeană (ηEU) 97,3 %

DISPOZITIVE DE PROTECȚIE
Măsurarea izolației DC Da
Comportament la suprasarcină Schimbarea punctului de operare, limitarea puterii
Separator DC Da
Protecție la inversarea polarității DC Da

INTERFEȚE
WLAN / Ethernet LAN Fronius Solar.web, Modbus TCP SunSpec, Fronius Solar API (JSON)
6 intrări și 4 intrări/ieșiri digitale Interfață cu receptorul de control al ondulației
USB (priză tip A) 4)
Înregistrare date, actualizare a invertorului prin unitate flash USB
2x RS422 (priză RJ45) 4)
Fronius Solar Net
Ieșire de semnalizare 4)
Managementul energiei (ieșire releu plutitor)
Datalogger și server web integrat
Intrare externă 4)
Conectarea contorului S0 / Evaluarea protecției la supratensiune
RS485 Modbus RTU SunSpec sau conexiune contor

Tehnologia SnapINverter
Generația de invertoare SnapINverter dispune de un sistem de montare simplu, standardizat, care face instalarea și întreținerea mai ușoare ca niciodată. O caracteristică specială în designul dispozitivului este că zona de conectare este separată de compartimentul setului de putere, ambele fiind instalate separat. Zona de conexiune remarcabil de ușoară și toate cablurile sale sunt montate mai întâi pe perete, urmate de setul de etapă de putere. Sistemul inovator cu balamale face instalarea și întreținerea extrem de ușor de utilizat. Invertorul este pur și simplu plasat în suportul de perete și apoi fixat. Aceasta înseamnă că nu este necesară îndepărtarea întregului invertor pentru întreținere, ci doar setul de treaptă de putere. Toate cablurile rămân la locul lor.

Comunicare integrată de date
Suntem primul producător de invertoare care oferă un pachet de comunicații de date cu înregistrarea datelor complet integrate, WLAN, Ethernet, managementul energiei, server web și o gamă largă de interfețe. Invertorul este conectat la internet prin cablu de rețea sau WLAN - fără cablare suplimentară - și vă oferă o imagine de ansamblu perfectă asupra modului în care funcționează sistemul fotovoltaic. Conexiunea la componente terțe este asigurată prin intermediul unor interfețe precum Modbus TCP SunSpec, Modbus RTU SunSpec sau Fronius Solar API (JSON). Interfețele deschise pot fi operate și în paralel cu Fronius Solar.web.

Design SuperFlex Fronius
SuperFlex Design este o combinație ingenioasă de atribute tehnice de performanță care fac proiectarea sistemului dvs. fotovoltaic nu numai extrem de simplă, ci și incredibil de flexibilă. Factorii cheie de performanță ai designului SuperFlex sunt două dispozitive de urmărire MPP, împreună cu o tensiune ridicată a sistemului și o gamă largă de tensiune de intrare DC. Fiecare intrare DC și, prin urmare, fiecare tracker MPP, este capabil să găzduiască întreaga ieșire nominală a invertorului. Indiferent dacă invertorul trebuie să facă față orientărilor diferite ale acoperișului, umbrirea unuia sau a două șiruri sau utilizarea modulelor reziduale: un invertor Fronius cu SuperFlex Design integrat va satisface orice scenariu de planificare a sistemului fotovoltaic operațional imaginabil folosind doar un singur model de invertor.

Manager dinamic de vârf
Dynamic Peak Manager este un nou algoritm de urmărire MPP care își adaptează dinamic comportamentul la căutarea punctului optim de operare. Caracteristica sa specială este că Dynamic Peak Manager verifică automat întreaga curbă caracteristică în mod regulat și găsește Punctul de putere maximă globală (GMPP), chiar și în umbră parțială.

Pregătit pentru rețea inteligentă
Invertoarele Fronius sunt pregătite pentru rețeaua inteligentă de mâine. Invertoarele sunt echipate optim pentru a satisface cerințele tehnice ale rețelelor în viitor. În dispozitive sunt încorporate o serie de funcții inteligente, cunoscute sub numele de Funcții avansate de rețea. Acestea includ o serie de funcții de control pentru alimentarea optimă a puterii reactive și a puterii efective. Aceste funcții sunt concepute pentru a permite funcționarea stabilă a rețelei chiar și atunci când densitatea sistemului fotovoltaic este foarte mare și pentru a preveni întreruperile nedorite la alimentare și pierderile de randament asociate dacă parametrii rețelei depășesc pragurile. Prin urmare, invertoarele Fronius ajută la garantarea randamentului unui sistem fotovoltaic. În plus, acolo unde sunt impuse limite de alimentare, invertoarele Fronius pot oferi control dinamic al aportului, luând în considerare autoconsumul. Doar conectați contorul și setați limita de alimentare!

Alimentare zero
Astăzi, un număr tot mai mare de operatori de rețea din diferite țări stipulează o limită de alimentare cu energie fotovoltaică ca o condiție prealabilă înainte ca un sistem să fie conectat la rețea. Cu reducerea dinamică a puterii, Fronius oferă o soluție pentru gestionarea optimă a injectării. Invertorul furnizează mai întâi energie consumatorilor casnici și apoi reduce ieșirea sistemului la energia maximă admisă de operatorul rețelei. Cu invertoarele Fronius, alimentarea zero este, de asemenea, o posibilitate datorită acestei funcții, ceea ce înseamnă că nu este alimentată energie fotovoltaică în rețea. Cerințele relevante ale operatorului operatorului de rețea pot fi îndeplinite prin simpla activare a unei setări pe interfața web a invertorului.

Răcire activă
Tehnologia de răcire activă se bazează pe unul sau mai multe ventilatoare, care nu numai că evită punctele fierbinți, ci și reglează circulația aerului în interiorul invertorului, menținând astfel temperatura electronică de putere scăzută. Acest lucru are un efect pozitiv asupra duratei de viață a dispozitivelor, optimizează randamentele și reduce costurile. La Fronius, răcirea activă este furnizată standard în toate dispozitivele.
Vezi mai mult

Tip Invertor: Solar

Model invertor: On Grid

Tensiune Invertor: High Voltage

Tip de unda invertor: unda pura

Faza Invertor: Monofazat

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!