Solutii economice de energie regenerabila

Solutii economice de energie regenerabila

Solutii economice de energie regenerabila

In Romania, in momentul de fata, există un potențial foarte mare pe piața energetica pentru instalarea și producerea de sisteme de energie verde. La nivel individual, românii sunt interesați de produse noi și inovatoare în domeniu și au început să caute soluții sigure și economice, care să le optimizeze costurile.
La nivel de mediu de afaceri, companiile și utilizatorii industriali de abia acum încep să conștientizeze nevoia de a utiliza cât mai multă energie din surse alternative și regenerabile, cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător si la niste costuri cat mai scazute.

„Ne îndreptăm către o lume preocupată de energie verde în care clienții sunt tot mai atenți la soluţiile pe care le primesc. Nu numai că acestea trebuie să fie eficiente energetic, să le ofere control asupra consumului și costuri scăzute, dar trebuie să fie și nepoluante. Solutiile propuse de noi vin în întâmpinarea acestor nevoi și oferă servicii inteligente de energie regenerabilă, adaptate fiecărui consumator, atât la nivel individual, cât și industrial. Aducem energia viitorului în mâinile clienților noștri și le oferim puterea de a o produce și consuma local. Ne propunem, astfel, să contribuim la „colorarea în verde” a pieței de energie din România.”

Dan Tudose
Manager General E-acumulatori.ro


Energie Regenerabilă la costuri reduse și cu grijă față de mediul înconjurător

Sistemele de energie verde redau clienților controlul asupra consumului energetic, cu beneficii vizibile imediat. În primul rând, din punct de vedere economic, energia produsă se scade din factură, iar consumatorii individuali și industriali își pot optimiza ușor și rapid costurile.
Există și o multitudine de beneficii fiscale, de la programe de subvenție pentru încurajarea instalării de sisteme de energie regenerabilă la scăderea anumitor taxe și impozite. Mai mult, din punct de vedere ecologic, se consumă energie din același loc în care se produce, micșorând astfel amprenta asupra mediului înconjurător.

„Am avut clienți care au venit la noi din dorința de a-și optimiza costurile fixe și să reducă impactul asupra mediului înconjurător. În acest sens, echipa noastra de tehnicieni profesioniști a instalat un sistem performant de panouri fotovoltaice pe acoperișul halei în care clientul avea liniile de producție. Acesta a observat imediat eficientizarea consumului electric, dar și un beneficiu suplimentar binevenit: scăderea temperaturii din hală datorită panourilor fotovoltaice care au preluat energia solară.”
Dan Tudose
Manager General E-acumulatori.ro


Un alt avantaj major al generării de energie verde este amortizarea investiției într-un timp scurt. Atât pentru consumatori individuali, cât și pentru firmele de mici sau mari dimensiuni, costurile pentru fiecare proiect sunt transparente, iar investiția se amortizează în 5-6 ani.

Sistemele fotovoltaice sunt instalații complexe care transformă energia solară în energie electrică. Dacă sistemele de panouri solare folosesc căldura solară pentru a încălzi apa dintr-un circuit, sistemele de panouri fotovoltaice utilizează energia luminoasă a soarelui. Astfel, acestea reprezintă o sursă energetică regenerabilă, cu o durată de viață a echipamentelor de 25-40 de ani și amortizare rapidă a investiției, costuri minimale de mentenanță, fiind și cele mai ecologice sisteme de producere a energiei electrice.

Unde se pot instala sisteme fotovoltaice:
• Consumatori individuali (case, mansarde, etc)
• Clădiri de imobile
• Clădiri de birouri
• Hoteluri, pensiuni
• Parcări private sau publice, clădiri de birouri, supermarketuri sau benzinării
• Fabrici, hale și spații de depozitare industriale
• Ferme, sere, spații de depozitare agricole
• Zone izolate, neconectate la sistemul electric național
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!