Victron Energy Invertor cu incarcator Victron Energy Quattro 24/5000/120-100/100 120V VE.Bus | E-Acumulatori

16.084,43 RON

Info cota TVA: TVA 9% pentru Persoane fizice
Conform Legii 39/2023, TVA-ul pentru acest produs este de 9% pentru Persoanele Fizice sau institutii de stat, respectiv 19% pentru Persoanele Juridice.
Pretul afisat este cu TVA 9%. Pentru cumparatorii Persoane Juridice valoarea totala se va recalcula inainte de trimiterea comenzii avand in vedere TVA-ul de 19% 

Similar cu MultiPlus, Quattro este, de asemenea, un invertor combinat si un incarcator. in plus, poate accepta doua intrari de curent alternativ si se conecteaza automat la sursa activa. Printre multiplele sale caracteristici se numara un adevarat invertor de unde sinusoidale, incarcare adaptiva, tehnologie hibrida PowerAssist plus multiple functii de integrare ale sistemului, cum ar fi functionarea in trei faze sau faze despartite si functionarea in paralel.
 Protectie la:
                    a. Iesire scurtcircuit
                    b. Suprasarcina
                    c. Tensiunea bateriei este prea mare
                    d. Tensiunea bateriei este prea scazuta
                    e. Temperatura prea ridicata
                    f. 230VAC la iesirea invertorului
                    g. Tensiunea de intrare este prea mare
• Monitorizare si control de la distranta,
• Tensiunea de iesire 230 VAC 
• Frecventa 50 Hz


Culoare: Albastru


La comanda

Durata de livrare: 7-10 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret / buc Economisesti
3 buc -10% 14.475,99 RON 4.825,33 RON +
Cod Produs: QUA245023110 Ai nevoie de ajutor? 0745 775 777
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (1)
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Doua intrari AC cu comutator de transfer integrat
Quattro poate fi conectat la doua surse CA independente, de exemplu reteaua publica si un generator, sau doua generatoare. Quattro se va conecta automat la sursa activa.

Doua iesiri AC
Iesirea principala are functionalitate fara întrerupere. Quattro preia alimentarea cu sarcinile conectate în caz de esecul retelei sau când alimentarea tarmului / generatorului este deconectata Acest lucru se întâmpla atât de repede (mai putin de 20 de milisecunde) încât computerele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneze fara întreruperi. A doua iesire este activa numai atunci când AC este disponibil pe una dintre intrarile Quattro. Sarcini care nu trebuie descarcate
bateria, ca de exemplu un încalzitor de apa, poate fi conectata la aceasta iesire.

Putere practic nelimitata datorita functionarii în paralel
Pâna la 6 unitati Quattro pot functiona în paralel. sase unitati 48/10000/140, de exemplu, vor furniza o iesire de 48kW / 60kVA putere si capacitate de încarcare de 840 Amperi.

Optiuni de faza divizata
Doua unitati pot fi stivuite pentru a furniza 120-0-120V, iar unitatile suplimentare pot fi paralele pâna la un total de 6 unitati per faza, pentru a furniza pâna la 30kW / 36kVA de putere în faza divizata.
Alternativ, o sursa de curent alternativ în faza divizata poate fi obtinuta prin conectarea autotransformatorului nostru (vezi fisa tehnica de pe
www.victronenergy.com) la un invertor „european” programat sa furnizeze 240V / 60Hz.

Capacitate trifazata
Trei unitati pot fi configurate pentru iesirea trifazata. Dar asta nu este tot: pâna la 6 seturi de trei unitati pot fi paralele conectat pentru a oferi putere invertor 144kW / 180kVA si o capacitate de încarcare mai mare de 2500A.

PowerControl - Gestionarea puterii limitate a generatorului, a tarmului sau a retelei
Quattro este un încarcator de baterii foarte puternic. Prin urmare, va extrage mult curent din partea generatorului sau a tarmului  alimentare (16A pe 5kVA Quattro la 230VAC). O limita de curent poate fi setata pentru fiecare intrare AC. Quattro va lua apoi tineti cont de alte încarcari de curent alternativ si utilizati orice este de rezerva pentru încarcare, împiedicând astfel generarea sau reteaua de alimentare
fiind supraîncarcat.

PowerAssist - Cresterea puterii tarmului sau a generatorului
Aceasta caracteristica duce principiul PowerControl la o alta dimensiune, permitând Quattro sa completeze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea de vârf este atât de des necesara doar pentru o perioada limitata, Quattro o va face asigurati-va ca alimentarea insuficienta a retelei sau a generatorului este compensata imediat de puterea bateriei. Cand sarcina se reduce, puterea de rezerva este utilizata pentru a reîncarca bateria.

Energie solara: curent alternativ disponibil chiar si în timpul unei defectiuni a retelei
Quattro poate fi utilizat atât în ​​retea, cât si în PV conectat la retea si în alte sisteme de energie alternativa. Este disponibil software-ul de detectare a pierderii retelei.

Vezi mai mult

Putere maxima dezvoltata (W): 5000 W

Tipuri de sisteme: Fotovoltaic

Tip produs (sisteme si panouri FV): Invertor cu incarcator

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!