Acumulatori / Baterii / Incarcatoare

Afiseaza: 1-24 din 353 produse

 Filtre
E-acumulatori.ro este un magazin online specializat in vanzarea de acumulatori, incarcatoare, surse UPS, baterii si sisteme fotovoltaice si solare, care a luat nastere din dorinta de a aduce pe piata produse de calitate superioara la preturi accesibile. De-a lungul timpului, ne-am extins semnificativ gama de produse, iar acum oferim o varietate impresionanta de optiuni de alimentare.

Descopera gama variata de acumulatori, incarcatoare si baterii de la e-acumulatori.ro!

Indiferent de nevoile tale, la noi vei gasi solutia potrivita. Iti punem la dispozitie o gama variata de acumulatori, incarcatoare si baterii, de diferite dimensiuni, incepand cu cele mai comune, precum AA/R6, AAA/R3, pana la cele mai speciale, cum ar fi acumulatorii C, D / R14, R20. Pe langa acestea, poti alege dintr-o varietate de acumulatori Li-Ion 18650/14500/16340, acumulatori Sub-C, 4/5 Sub-C, precum si baterii industriale. 

Incarcatoarele pentru acumulatori din oferta noastra se adapteaza diferitelor nevoi. Acestea pot incarca acumulatori 9V, AA/AAA, C, D si 9V.  

Capacitatea acumulatorilor, tensiunea la care functioneaza, greutatea bateriilor si temperatura de operare sunt toate specificate in descrierea fiecarui produs.

Tipuri de baterii

Bateriile pot fi clasificate in functie de compozitia lor chimica:

  1. Bateriile alcaline sunt cele mai utilizate datorita durabilitatii si fiabilitatii lor. Acestea sunt ideale pentru dispozitive cu consum redus, asa cum ar fi telecomenzile si ceasurile.
  2. Bateriile de litiu sunt cunoscute pentru densitatea mare de energie si durata lunga de viata, fiind potrivite pentru dispozitive precum aparatele foto digitale.
  3. Bateriile de argint sunt utilizate in principal in aparate auditive si ceasuri, datorita dimensiunilor mici si consumului redus de energie.

O alta modalitate de a clasifica bateriile este in functie de dimensiune. Dimensiunea unei baterii poate varia de la AAA, utilizata in dispozitive mici precum telecomenzile, pana la baterii D sau R20, utilizate in echipamente de iluminat portabile. Bateriile de 6V, 9V sau 12V sunt utilizate de obicei in aplicatii industriale sau echipamente de mare consum.

Bateriile industriale sunt de obicei proiectate pentru a rezista la conditii severe si pentru a oferi un consum energetic ridicat constant. Acestea sunt utilizate in echipamente de constructii, vehicule electrice sau sisteme de backup pentru energie.

Care este diferenta intre baterie si acumulator? 

In general, termenul de „baterie” se refera la un ansamblu de celule electrochimice care genereaza energie electrica printr-o reactie chimica. De obicei, acest termen este folosit pentru a descrie acele baterii de unica folosinta, care odata consumate trebuie inlocuite. Un acumulator, pe de alta parte, este un tip specific de baterie care poate fi reincarcata si utilizata in mod repetat.

Desi costul initial al celui din urma este mai ridicat, mai ales daca iei in considerare si faptul ca impune si achizitionarea unui incarcator compatibil, pe termen lung, acumulatorul reprezinta o varianta mai ieftina.  

Asigura-te ca ai mereu energia necesara cu diversele modele de baterii, acumulatori si incarcatoare de pe e-acumulatori.ro! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!