nou

Victron Energy Victron Energy MultiPlus Compact 12/1600/70-16 230V VE.Bus

4.579,96 RON

Info cota TVA: TVA 9% pentru Persoane fizice
Conform Legii 39/2023, TVA-ul pentru acest produs este de 9% pentru Persoanele Fizice sau institutii de stat, respectiv 19% pentru Persoanele Juridice.
Pretul afisat este cu TVA 9%. Pentru cumparatorii Persoane Juridice valoarea totala se va recalcula inainte de trimiterea comenzii avand in vedere TVA-ul de 19% 

Multiplus este o combinatie dintre un invertor si un incarcator, intr-un pachet elegant. Printre multele sale caracteristici se numara un invertor cu unda sinusiodala pura, incarcare ajustabila, tehnologie hibrid PowerAssist, plus caracteristici de integrare cu sisteme multiple.
 Protectie la:
                    a. Iesire scurtcircuit
                    b. Suprasarcina
                    c. Tensiunea bateriei este prea mare
                    d. Tensiunea bateriei este prea scazuta
                    e. Temperatura prea ridicata
                    f. 230VAC la iesirea invertorului
                    g. Tensiunea de intrare este prea mare
• Releu programabil care poate fi setat pentru alarma generala,
• Tensiunea de iesire 230 VAC +/- 2% poate fi ajustata la 240 V
• Frecventa 50 Hz +/- 0.1% poate fi ajustata la 60 Hz
• Oprire / pornire la distanta


La comanda

Durata de livrare: 7-10 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret / buc Economisesti
3 buc -10% 4.121,97 RON 1.373,99 RON +
Cod Produs: CMP121620000 Ai nevoie de ajutor? 0745 775 777
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (1)
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Doua iesiri CA
Iesirea principala nu prezinta întreruperi în functionare. MultiPlus preia alimentarea sarcinilor conectate în cazul unei pene sau atunci când alimentarea de la reteaua de tarm / generator este deconectata. Acest proces se petrece rapid (mai putin de 20 milisecunde), încât calculatoarele si celelalte echipamente electronice vor continua sa functioneze. Cea de-a doua iesire este functionala numai atunci când sursa de curent alternativ este prezenta la una dintre intrarile MultiPlus. Consumatorii care nu descarca acumulatorul, precum un încalzitor de apa, de exemplu, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire este disponibila la modelele cu capacitate de 3kVA si mai mult).

Alimentare practic nelimitata, datorita operarii paralele
Pâna la 6 unitati Multi pot opera în paralel pentru a se obtine cea mai mare capacitate de alimentare. sase unitati 24/5000/120, de exemplu, vor oferi o putere de iesire 25 kW / 30 kVA cu o capacitate de încarcare de 720 amperi.

Caracteristica trifazica
În plus fata de conexiunea paralela, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar asta nu e tot: pâna la 6 seturi de trei unitati pot fi conectate în paralel pentru a functiona ca un inverter mare de 75 kW / 90 kVA si o capacitate de încarcare de peste 2000 de amperi.

PowerControl - Gestionarea cu generator limitat, retea de tarm sau regea electrica generala 
MultiPlus este un încarcator foarte puternic de acumulator. Prin urmare, va utiliza foarte mult curent de la generator sau de la reteaua de tarm (aproape 10A per 5kVA Multi la 230V CA). Prin Multi Control Panel poate fi setat un curent maxim pentru generator sau reteaua de tarm. MultiPlus va lua apoi în considerare alti consumatori de curent alternativ si de a folosi ceea ce este în plus pentru încarcare, prevenind astfel supraîncarcarea generatorului sau a alimentarii de tarm.

PowerAssist - Stimularea capacitatii alimentarii de tarm sau a generatorului de curent
Aceasta caracteristica duce principiul PowerControl la o dimensiune suplimentara. Acesta permite ca MultiPlus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. În cazul în care puterea de vârf este adesea necesara doar pentru o perioada limitata, MultiPlus se va asigura ca energia insuficienta de la tarm sau de la generator este imediat compensata de acumulator. În cazul în care sarcina se reduce, puterea de rezerva este utilizata pentru a reîncarca acumulatorul.

Energie solara: Curent alternativ disponibil chiar si în timpul unei pene de retea
MultiPlus poate fi folosit în la panourile fotovoltaice (PV) conectate sau nu la retea si la alte sisteme alternative de energie. Software-ul de detectare a pierderii retelei este disponibil.

Configurarea sistemului
În cazul unei utilizari autonome, când setarile trebuie sa fie schimbate, acest lucru se poate face doar câteva minute, printr-o procedura de setare a comutatorului DIP. Aplicatiile în paralel si trifazice pot fi configurate prin software-ul VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator software. Aplicatiile fara conectate la retea, cu retea interactiva si auto-consum, care implica invertoare conectate la retea si/sau încarcatoare solare MPPT pot fi configurate cu Asistenti (software dedicat pentru aplicatii specifice). Controlul si monitorizarea pe amplasament Mai multe optiuni sunt disponibile: Monitor acumulator, panou Multi Control, Color Control GX si alte dispozitive GX, smartphone sau tableta (Bluetooth Smart), laptop sau calculator (USB sau RS232).

Controlul si monitorizarea la distanta
Color Control GX si alte dispozitive GX. Datele pot fi stocate si afisate gratuit pe site-ul nostru VRM (Victron Remote Management).

Configurarea de la distanta
Când sunt conectate la Ethernet, sistemele cu un Color Control GX si alte dispozitive GX pot fi accesate si setari pot fi modificate.

Tip aparat: Invertoare

Tip Sistem: fotovoltaic

Putere panou (W): 101-200, 201-300, 301-400, 401-500

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!