Statii de incarcare vehicule electrice

Afiseaza: 1-24 din 118 produse

 Filtre

Vezi aici statiile pentru incarcarea masinilor electrice de la e-acumulatori.ro. Comanda de la noi si ai livrare rapida si sigura pana la locuinta sau parcul tau auto!
 

Statii pentru incarcarea masinilor/vehiculelor electrice

 

Statiile de incarcare pentru masinile electrice se impart in trei categorii principale:

  • statii de incarcare lenta (putere in jur de 3 kw);
  • statii de incarcare electrica rapida (putere 7-22 kw);
  • statii de incarcare auto ultra-rapida (putere de 45 - 50 kw);

Pe e-acumulatori.ro, ai la dispozitie o gama variata de statii de incarcare auto electrice monofazate sau trifazate si chiar sisteme fotovoltaice de incarcare auto. Pretul unei statii de incarcare electrice este intre 1.500 Lei si 400.000 Lei pentru modelele foarte avansate.
 

Cum functioneaza o statie de incarcare a masinilor electrice?

 

Principiul de functionare al unei astfel de statii consta in transformarea si transferarea energiei electrice catre vehicul. In momentul in care conectezi masina la statia de incarcare, se initiaza incarcarea, iar procesul se incheie atunci cand bateria vehiculului a atins capacitatea maxima. In acest proces, energia electrica este convertita in energie chimica, care este stocata in baterie. 

Poti opta si pentru o statie de incarcare wireless. Aceasta utilizeaza un proces similar cu incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, dar au o putere mai mare pentru a alimenta bateriile de mari dimensiuni ale vehiculelor.
 

Cum alegi statia de incarcare electrica potrivita?

 

Atunci cand alegi o statie de incarcare electrica pentru acasa, este recomandat sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

  • tipul de montaj;
  • bransamentul electric: monofazat sau trifazat;
  • aportul de putere;
  • restrictionare sau nu a incarcarii;
  • tipul de conectori. In cazul in care intentionezi sa incarci mai multe masini cu aceeasi statie de incacare, poate fi util sa ai mai multe cabluri de incarcare vehicule electrice sau adaptoare pentru asigurarea compatibilitatii. 

Fie ca ai nevoie de o statie de incarcare electrica 22 kw pentru masina ta electrica sau una de 300 kw pentru parcul tau de masini, pe e-acumulatori.ro vei gasi solutia potrivita pentru tine, alaturi de toate accesoriile utile pentru puterea in functiune a unui astfel de echipament!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!