Portbagaje auto si inchirieri portbagaje auto

Afiseaza: 1-21 din 209 produse

1
Suport magnetic Kolumbus SKI&BOARD de la Fabbri
 • Brand: FABBRI
Suport biciclete este construit în condiții de siguranță pentru trecători și alți conducători auto în caz de accident (regula prevede că Suportul de schi trebuie să rămână fixat pe vehicul la un impact până la până la 30 km / h) Sistemul de fixare ridicat și este mai mare decât plăcile magnetice, norma ce garantează un transport sigur de schiuri / snowboard-uri chiar și în situații extreme. Plăcile magnetice deosebit de puternice asigura transportul în condiții de siguranță de schiuri / snowboard dumneavoastră în situații extreme. Ea nu deterioreaza vopseaua, datorită unei anumite protecții a plăcilor magnetice. Cu antifurt dublu patentat - odată blocat, schiuri și, de asemenea, Suportul schi sunt anti-furt. Cu o protecție specială din amestec de cauciuc, se creează o barieră împotriva infiltrațiilor de apă, care, în caz de îngheț, ar putea compromite montarea excelentă a plăcii magnetice de pe capota mașinii. Corespunzătoare prevederilor ISO / PAS 11154:2006 Alineatul 5.3.4./Directive CEE 79/4888. FABRICAT IN ITALIA!!!Viteza maxima 130 km/h Greutate produs 6 kg Greutate totala cu ambalaj 9 kgViteza maxima 130 km/h Greutate produs 6 kg Greutate totala cu ambalaj 9 kg
Citeste mai multe
507.16 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
2
Cutie PORTBAGAJ FABBRI CUBO 360 abs
 • Brand: FABBRI
Cutie PORTBAGAJ FABBRI CUBO 360 abs Fabricate din ABS si materiale de calitate , cu protectie UV Varf de gama pentru cutiile portbagaj Liniile exclusiviste si elegante se potrivesc cu cele mai noi modele AUTO. Sistem DUAL de deschidere laterala, adica pe ambele parti ale masinii. Se potrivesc cu bare max 75x40mm Capacitate 360 lt Dimensiuni 140x90x35 GARANTIE 5 ANI!!!! MADE IN ITALY!!! TRANSPORT GRATUIT IN RETEAUA URGENT CURIER SI FAN COURIER!!! Specificatii: Capacitate incarcare (kg): 75 Certificare TUV/GS: Da Compatibile cu Aerobars: Da Compatibile cu bare patrate: Da Deschidere: Pe ambele parti Greutate proprie (kg): 14 Producator: FABBRI Sistem de fixare pe bare:SLIMLOCK Testate City Crash: DA Viteza maxima recomandata (km/h): 130 Volum (litri): 360
Citeste mai multe
1362,76 Lei 1090.21 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
-20%
Detalii
3
Bare profesionale PROFESSIONAL 3 bare 175cm
 • Brand: La Prealpina
Bare profesionale PROFESSIONAL 3 bare 175cm Bare trasversale multi-scop pentru vehicule comerciale. Secțiunea metalica robusta de sustinere structura. Suprafață de încărcare căptușita cu non-alunecare, rezistenta la zgarieturi PVC, completa cu ochiuri de prindere. Susținere pe inălțime și lățime și coliere realizate din tablă de oțel presate reglabile vopsite cu pulberi anti-coroziune si termo-reglare.
Citeste mai multe
601.31 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
4
Bare transversale LP 51 110cm + kit prindere pt Mondeo 1993+
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 51 110cm + kit prindere pt Mondeo 1993+ Bare transversale cu structura din otel si profil rectangular. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 110cm.
Citeste mai multe
580.32 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
5
Suport schiuri cu montare pe bare transversale Servo de la Fabbri
 • Brand: FABBRI
Suport schiuri cu montare pe bare transversale Servo de la Fabbri Acesta este primul montaj de schi, care poate fi ansamblat pe toate sectiunile bare de oțel 20x30 și 30x35 mm pe / mm bari 32x35 secțiune aluminiu . Montaj blocuri skiuri din material elastic pentru a sprijini orice fel de schiuri, de asemenea, indicat pentru transportul de tije de pescuit, umbrele de plaja, etc ... Permite asamblarea extrem de rapid și o demontare facila.
Citeste mai multe
73,16 Lei 65.84 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
-10%
Detalii
6
Bare transversale Eurobar Base 110cm + kit de prindere pt Lancer berlina 1996
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale Eurobar Base 110cm + kit de prindere pt Lancer berlina 1996 Eurobar Base 110cm: bare multi-scop. Secțiune de oțel cu structura de sustinere învelita cu non-alunecare, rezistenta la zgarieturi PVC. Eurobar ALLUMINIO: făcut din aliaj de aluminiu. Vopsite cu pulberi anti-coroziune si termo-reglare. Sunt recomandate pentru: rezistenta mare , rezistenta la uzura si coroziune, montare flexibila si utilizare ușoara.
Citeste mai multe
419.12 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
7
Bare transversale LP 47 110cm fara cheie + kit prindere pt Peugeot 206 5 usi 1998 si 406 1995+
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 47 110cm fara cheie + kit prindere pt Peugeot 206 5 usi 1998 si 406 1995+ Bare transversale cu structura de otel galvanizat si profil rectangular. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Picioare de prindere din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Dimensiune 110cm. OPTIONAL: Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie - 129,94 Ron cu TVA. Pachetul contine: - bare transversale; - picioare prindere; - kit de prindere.
Citeste mai multe
359,60 Lei 323.64 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
-10%
Detalii
8
Suport biciclete THULE Bike Carrier ProRide 591 cu prindere pe bare transversale
 • Brand: Thule
Suport biciclete THULE Bike Carrier ProRide 591 cu prindere pe bare transversale Thule ProRide 591 a iesit castigator într-un test recent cu suporturi de biciclete montate pe acoperişul maşinii, efectuat de ACE Lenkrad Auto Club Europa. Suportul de bicicleta THULE PRORIDE 591 se monteaza de obicei pe barele transversale aero, dar si pe barele transversale rectangulare din otel, suportul de bicicleta avand inclus in pachet sistemele de prindere pentru ambele modele de bare transversale. Baza suportului de bicicleta este prevazuta cu doua curele din plastic cu functia de eliberare rapida,care cuprind orice dimensiune de roata de bicicleta,astfel nepermitand miscarea rotilor de pe suportul de bicicleta. Sistemul de prindere a suportului de bicicleta THULE PRORIDE 591 de barele transversale este prevazut cu sistem antifurt cu cheie. Poate fi montat pe oricare dintre parti, prin inversarea pozitiei partii de sustinere a cadrului bicicletei. Bratul de sustinere a suportului de bicicleta THULE PRORIDE 591 cuprinde o gama larga de cadre de bicicleta.Prin simpla manevra de rotire a rozetei atasata la suportul de bicicleta,bratul de sustinere va strange si fixa cadrul bicicletei cu usurinta,iar butonul atasat la rozeta va deschide instant bratul de sustinere astfel bicicleta se va descarca cu usurinta de pe suportul de bicicleta.Caracteristici generale: Tip prindere - Pe bare transversale Numar maxim biciclete - 1 Material - Aluminiu Antifurt suport - Da Antifurt bicicleta - Da Caracteristici tehnice: Diametru cadru:22 - 80 Greutate maxima suportata (Kg):20Caracteristici generale: Tip prindere - Pe bare transversale Numar maxim biciclete - 1 Material - Aluminiu Antifurt suport - Da Antifurt bicicleta - Da Caracteristici tehnice: Diametru cadru:22 - 80 Greutate maxima suportata (Kg):20
Citeste mai multe
459,00 Lei 399.00 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
-13%
Detalii
9
Bare transversale 116 cm
 • Brand: FABBRI
Bare transversale din aluminiu pentru autovehicule dotate cu bare longitudinale. Dimensiunea profilului: 35x30mm Preansamblate. Antifurt. Greutate maxima de incarcare 75Kg Produsul respecta normele europene. Produse in Italia!
Citeste mai multe
329.00 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
10
Bare transversale LP 43 110cm + kit prindere
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 43 110cm + kit prindere Bare transversale cu structura de aluminiu si profil rectangular. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 110cm.
Citeste mai multe
496.00 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
11
Bare transversale LP 56 110cm + kit de prindere pt Corsa 2001+
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 56 110cm + kit de prindere pt Corsa 2001+ Bare transversale cu structura de aluminiu si profil semirotund. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 110cm. Sunt recomandate pentru: rezistenta mare la uzura si coroziune, usor de utilizat. Se utilizeaza impreuna cu kit-ul de prindere specific masinii d-voastra. * Numai pentru autoturisme dotate cu sistem de prindere in puncte fixe sau bare longitudinale integrate.
Citeste mai multe
620.00 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
12
Suport bicicleta FABBRI BICI OK VAN 3 cod 6201811
 • Brand: FABBRI
Suport bicicleta FABBRI BICI OK VAN 3 cod 6201811 Inclusiv cu Bici Van Ok . Adaptor : Suport biciclete spate pentru transportul de 2 sau 3 biciclete , se face pentru vehicule cu capota standard sau hayon, chiar daca masina are un spoiler. Este fără ramă ( numai sticlă) sau hayonul de bagaje este facut din plastic Fabricat din arc - sudate din aluminiu = triplu soliditate = garanție absolută de siguranță chiar și în situații extreme pentru transportul de 2 sau 3 biciclete Ansamblarea de biciclete prin intermediul unor armamente din aluminiu de rotație de 360 ° cauciucate cu protecție cadru de bicicletă din profil robust din aluminiu Cu 6 spițe, articulații duble crestate din ABS pentru o expunere perfectă pe spatele masinisii " Viti Block " din ABS permite montarea pe șine mai ușor și mai sigur fără crestarea profilului de aluminiu Cu 6 catarame și 6 curele de înaltă calitate plastifiat . Cu curele solide și catarame rezistente la fixarea bicicletei de roți Grosimea cadru de Ø 30-50 mm , cu " Cavetti " extindere la ø 54-65 mm sau fixare transversală Poate fi pliat atunci când călătoresti fără biciclete = dimensiuni mici = mai mare siguranță
Citeste mai multe
965.96 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
13
Bare transversale LP 47 110cm cu cheie + kit prindere pt C4 3,5 usi 2005
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 47 110cm cu cheie + kit prindere pt C4 3,5 usi 2005 Bare transversale cu structura de otel si profil rectangular. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 110cm.
Citeste mai multe
403,00 Lei 382.85 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
-5%
Detalii
14
Bare transversale LP 43 110cm + kit prindere pt Ibiza 5 usi 2008+ si Cordoba 2003+
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 43 110cm + kit prindere pt Ibiza 5 usi 2008+ si Cordoba 2003+ Bare transversale cu structura de aluminiu si profil rectangular. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 110cm. Sunt recomandate pentru: rezistenta mare la uzura si coroziune, utilizare ușoara.
Citeste mai multe
483.60 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
15
Bare transversale LP 43 110cm + kit prindere pt Matiz 1998+
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 43 110cm + kit prindere pt Matiz 1998+ Bare transversale cu structura de aluminiu si profil rectangular. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 110cm.
Citeste mai multe
483.60 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
16
Bare profesionale PROFESSIONAL 2 bare 142cm
 • Brand: La Prealpina
Bare profesionale PROFESSIONAL 2 bare 142cm Bare trasversale multi-scop pentru vehicule comerciale. Bare trasversale multi-scop pentru vehicule comerciale. Secțiunea metalica robusta de sustinere structura. Suprafață de încărcare căptușita cu non-alunecare, rezistenta la zgarieturi PVC, completa cu ochiuri de prindere. Susținere pe inălțime și lățime și coliere realizate din tablă de oțel presate reglabile vopsite cu pulberi anti-coroziune si termo-reglare.
Citeste mai multe
368.65 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
17
Bare transversale LP 51 124cm + kit prindere pt Golf 5 3-5 usi 2003+
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 51 124cm + kit prindere pt Golf 5 3-5 usi 2003+ Bare transversale cu structura din otel si profil rectangular. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 124cm. Sunt recomandate pentru: rezistenta mare, utilizare flexibila.
Citeste mai multe
517.08 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
18
Suport magnetic SKO pentru 2 schiuri de la Fabbri - INCHIRIERE 8 ZILE
 • Brand: FABBRI
Suport magnetic SKO pentru 2 schiuri de la Fabbri - INCHIRIERE 8 ZILE Suport magnetic. Se pot transporta: 2 perechi de schiuri Antifurt doar pentru schiuri. Produsul respecta normele europene. CITY CRASH TEST Viteza maxima 130 km/h Greutate produs 4 kg Greutate totala cu ambalaj 5 kg
Citeste mai multe
99.00 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
19
Bare transversale LP 43 110cm + kit prindere pt Juke 5 usi 2010+
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 43 110cm + kit prindere pt Juke 5 usi 2010+ Bare transversale cu structura de aluminiu si profil rectangular. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 110cm.
Citeste mai multe
582.80 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
20
Bare transversale LP 49 110 cm + kit prindere pt Auris 5 usi 2007+
 • Brand: La Prealpina
Bare transversale LP 49 110 cm + kit prindere pt Auris 5 usi 2007+ Bare transversale cu structura de aluminiu si profil semirotund. Suprafață de încărcare acoperita cu PVC anti-alunecare si rezistent la zgarieturi. Cleme din tablă de oțel, vopsite anti-coroziune. Capace din ABS prevazute cu butuc si cheie. Dimensiune 110cm. Pachetul contine: - bare transversale; - picioare de prindere; - capace din ABS; - butuc cu chei; - kit de prindere.
Citeste mai multe
570.40 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
Detalii
21
Bare transversale FABBRI ALU RELING UNIVERSALE 127 cm
 • Brand: FABBRI
Bare transversale FABBRI ALU RELING UNIVERSALE 127 cm Bare universale din aluminiu pentru toate tipurile auto echipate cu bare longitudinale Reling (bare America). Bare de aluminiu, cu prinderi puternice, reglabile în lățime, cu capace. Montaj simplu pentru prinderea diverselor accesorii auto( cutiee portbagaj, suporti biciclete, schiuri etc) Canal bara 35x30 mm Antifurt asamblat Capacitate: 75 kg TÜV conform cu ISO / PAS 11154:2006 Punctul 5.3.4./Direttiva CEE 79/4888
Citeste mai multe
399,00 Lei 369.00 Lei TVA inclus
Disponibil la comanda
-8%
Detalii

Accesorii auto de diverse feluri pentru masina ta. E-acumulatori.ro iti ofera o multime de tipuri de accesorii auto in aceasta categorie - portbagaje auto, bare transversale, bare profesionale, suporti pentru masina pentru bicicleta, ski-uri, snowboard, biciclete, ca sa poti sa iti transporti usor echipamentle oriunde ai merge. Iti oferim atat echipamente auto de vanzare cat si de inchiriere. Alege accesoriul auto potrivit pentru tine, la E-acumulatori.

 

close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.