Cyber Power click aici

Panou solar fotovoltaic SOLARPOWER HD 18W-12V XUNZEL cu cablu 3+3M SPHD01812

Comanda dvs. a fost trimisa. Va vom contacta telefonic pentru finalizarea comenzii. Va multumim.
Cod produs: SPHD01812
Greutate: 0.29 Kg
530,00 Ron
Tva inclus
Adauga in cos
Descriere
Panou solar fotovoltaic SOLARPOWER HD 18W-12V XUNZEL cu cablu 3+3M SPHD01812

Ultra-subtire, usor si flexibil pentru solutii off-grid si off-shore.
Foarte subtire (3 mm), Usor si flexibil pana la 30°. Avantajul modulelor solare off-grid SOLARPOWER-HD este faptul ca acestea folosesc tehnologie "all-back-contact", care se bazeaza pe celule brevetate "all-back-contact".

Această tehnologie ofera cea mai mare eficienta si fiabilitate. Astfel, modulele solare SOLARPOWER-HD furnizeaza energie mai mare decat modulele fotovoltaice conventionale de aceeasi dimensiune. Prin adoptarea tehnologiei "all-back-contact", membrana poate fi acoperita cu materiale flexibile si in final formeaza un panoul solar flexibil de mare eficienta.

Panourile functioneaza de dimineata si pana seara tarziu, chiar si in zilele noroase. Ele absorb in mod eficient diferite lungimi de unda ale luminii pentru a genera mai multa energie electrica. Ca module solare SOLARPOWER-HD sunt mai eficiente la transformarea luminii in electricitate (si nu in caldura), au performante mai bune decat altele la temperaturi ridicate. In plus,cu cat devine mai cald, cu atat mai buna este performanta lor in comparatie cu eficienta concurentei.

In plus, ele sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu alte componente necesare pentru sisteme off-grid si off-shore.Un modul solar cu 36 (sau 72) de celule este cea mai buna optiune de a incarca o baterie solara 12V (sau 24V). Acesta este motivul pentru care, toate modulele SOLARPOWER-HD pentru aplicatii off-grid si off-shore au exact acest numar de celule construite in interior. Pentru tensiuni mai mari de 24V sau 48V, pur si simplu conectati 2 sau 4 module SOLARPOWER-HD in serie pentru a genera automat tensiunea optima de incarcare a bateriei.

Caracteristici si Beneficii
• Design: de inalta calitate, fiabilitate si performanta.module de celule cristaline de siliciu (c-Si), cu tehnologia patentata "all-back-contact". Foarte subtire, usor si flexibil pana la 30°.
• Rezistenta: materialele de acoperire rezistente la UV, de inalta calitate asigura o durata de viata lunga panourilor de pana la 10 ani.
• Conexiune electrica: Cutie Junction montata in partea din fata pentru montarea perfecta a intregului panou. Protectie totala impotriva coroziunii. Modulele sunt livrate cu cabluri pre-asamblate, pentru a permite cablarea rapid si sigur fara a fi nevoie de unelte speciale.

Pmax : 18W
V : 12V
Vmp : 19.8V
Imp : 0.91A
Voc : 23.4V
Isc: 0.98A
Eficienta: 20.5%
Greutate: 0.29kg
Dimensiuni (mm):498x277x3*
* grosime panou 3mm, Inaltime cutie de jonctiune 16,4 mm
Lungime cablu: 3000mm
Sectiune cablu: 2.5mm²
Despre tine
Nume, Prenume*
 
Adresa e-mail*
Despre produs
Titlu review*
Nota produs*
Continut review*
Securitate
Cod de securitate*
Refresh